15
08/2011
0

Kis esti kultúra

Tegnap olyan fasza baconbe tekert, (három féle) sajttal töltött csirkemellet csináltam krumplisalátával, hogy csak na. Azért nem azt írom, hogy szinte megszólal, mert nem kínai kajáról van szó. Még csak nem is pislog. Már vagy két hete inkább magam csinálom a kaját, mert el kezdett szarakodni a gyomrom egy igen csípős falafel tál után, és azóta nem szereti a nem itthoni kosztot. Reméljük, hogy a két hetes gyógyszeres kúra, meg diéta megteszi a hatását, és nem kell gyomortükrözésre mennem. De ebből igazából csak azt akartam kihozni, hogy faszán főzök. Ennyi.

Ma voltam a Szín-álmodás című kiállítás megnyitón, ahol is kedves barátom és kolleganőm, Oláh Timi festményei vannak kiállítva, aki nagyon ügyes csaj, és remekül fest. Kicsit tramplinak éreztem magamat egy Converse tornacipőben, meg rövidnadrág-póló kombóban, de majd legközelebb igyekszem. A kiállítást Boda István újságíró, költő nyitotta meg, az alaphangulatot pedig Katáék oldották egy kis muzsikával. Az első szám ráadásul saját szerzeménye volt. A kiállítást megtekinthetitek a Benedek Elek Könyvtárban (Piac utca 68. szám, majdnem Petőfi tér). Nekem az egyik kedvencem a "New Orleans" című kép, bár igen csak szubjektív tudok lenni a témában, hisz általános iskolában is egy csodaszarvas volt a legnagyobb, és egyedül 5-öst érdemelt festményem. Remélem nem haragszik meg Timi, ha beszúrom ide a képet.

 

Oláh Tímea - New Orleans

Na szóval ha van kedvetek, akkor menjetek el megnézni. Szeptember 8-ig tart a kiállítás. 

A bejegyzés trackback címe:

https://elmoka.blog.hu/api/trackback/id/tr673156229

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása