02
05/2011
1

Tulipánt

Ma viszonylag bal lábbal kelős nap volt. Ráadásul reggel kiesett a kezemből a kontaktlencsém, rá a szappanra, amit nem sikerült rendesen megtisztítani. Szóval egész nap olyan volt, mintha egy erős pistával kenegettem volna a szememet. Aztán meg a hangom hiányzó részének pótlásaként, illetve annak melléktermékeként, sikerült összekennem mindent mézzel az irodában. Az egyszer biztos, ha valamit el akar onnan tulajdonítani valaki, akkor nem fog sikerülni. Most meg fordítva vettem fel a nadrágomat. Mármint nem kifordítva, hanem seggel előre. Feljött így is. Szal van akkora seggem, mint hasam. Vagy van akkora hasam, mint seggem? Hmm.

Seggről jut eszembe a már többször emlegetett megye portálunk csodás rovata, a Nap lánya. Valamelyik nap olvastam, hogy az egyik mindene a divatvilág, és hogy életének célja az, hogy barátnőivel kifosszák az összes ruhaboltot. Ezenfelül szeretne továbbtanulni. Hát ez bazmeg nem semmi. Ha lenne Nap férfija rovat, akkor vajon mik lennének a képek alatt?

  1. Kedvenc időtöltésem a sörözés, és ezeket a fotókat kedves kis nejemnek küldöm.
  2. Ezeket a képeket a haverjaimnak küldöm, és üzenem nekik, hogy minél hamarabb sörözzünk.
  3. Szeretek sörözni. Ezenfelül szeretnék továbbtanulni.
  4. Ezt a fotósorozatot barátnőmnek küldöm, és üzenem, hogy nincs is nagy hasam. És szeretem a sört.
  5. Alig várom a nyarat, hogy haverjaimmal a szabadban sörözhessek.

 

Vagy lehet ez lenne a normális? A minőségről meg aztán ne is beszéljünk. Egy-két képet igazán el tudnék rakni, ha valaha is szeretném rémisztgetni a gyerekemet. De most komolyan. Miért kell kitárulkozniuk ezeknek a szíp tulipánoknak?

Apropó. Kinőttek a Hollandiából "importált" fekete tulipánok. Azok legalább szépek.

A bejegyzés trackback címe:

https://elmoka.blog.hu/api/trackback/id/tr122873229

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lencse. 2011.05.03. 23:13:06

A tulipán-tulipán átvezetés bravúros a végén.
süti beállítások módosítása