19
04/2011
2

Teendők, ha méregetnek az utcán

Ma elsétáltam a Tourinform-ig, hogy vegyek magamnak BLS koncertre jegyet. Sétafika közben azt vettem észre, hogy minden ember jól végigmér az utcán. Többször is előfordult már, csak ilyenkor ott motoszkál a fejemben valami (nem tetű vagy ilyesmi), hogy ááá biztos ezért, meg ezért méregetnek. Amik ma eszembe jutottak, avagy check list a mindennapi séták közben:
 

  1. Kibaszott jól nézel ki, és életükben nem láttak ilyen szép szál legényt.
  2. Leszart egy galamb, vagy egyéb repülni tudó állat. Egy macsós hajsimítás (csak nehogy véletlenül szétkend a galambszart a hajadban), illetve egy laza ruhaigazításnak tűnő csekkolás talán segíthet. Ha találsz valamit, jobb ha hazasunnyogsz.
  3. Brunyálás közben nem csavartad ki rendesen a zoknit, és foltos lett a nadrágod. Ilyenkor igyekezz feltűnésmentesen sétálni. Megszárad az hamar. Amúgy is ha már látták, akkor senki nem mossa le rólad, hogy behugyoztál.
  4. Leetted magad, és ott a menü a felsődön, opcionálisan a nadrágodon. Nos ezt mondjuk többnyire bevállalom, hisz minden második étkezésnél leeszem magamat.
  5. San Francisco felirat a pólódon. Köztudottan "meleg" város, és hát esetleg azt hiszik, hogy te is oda vágysz. Nincs mit tenni, büszkén kiemeled a mellizmodat (csöcsödet), és sétálsz tovább.
  6. Elfelejtetted, hogy BLS pólót vettél fel ma, és ott éktelenkedik rajta egy koponya. Elfogadod, és büszkén vállalod, hogy szereted a jó metál zenét.
  7. Amióta ezeket végigellenőrizted, ténylegesen leszart egy madár. Lásd 1. pont.

 

Nem jutottam amúgy semmire. Ellenben megvan a BLS koncertre a jegy.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://elmoka.blog.hu/api/trackback/id/tr262840522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lencse. 2011.04.19. 20:34:40

Nem mondom meg, melyik pólóban szoktak rongyosra bámulni. :D
süti beállítások módosítása